ΟΑΣΙΣ Ξενοδοχείο - Bungalows Ρόδος

ΟΑΣΙΣ Ξενοδοχείο - Bungalows Ρόδος

Το ξενοδοχείο OASIS είναι μια πραγματική ΟΑΣΗ για ευχάριστες διακοπές.

Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κήπο από δέντρα και λουλούδια.
Είναι στη Ρόδο στη περιοχή Αφάντου. Απέχει 1 χιλιομ. από Αφάντου ( 6.000 κατοίκους), 18 χιλιομ. από την πόλη της Ρόδου και το λιμάνι .
Η απόσταση από το Αεροδρόμιο είναι 22 χιλιόμετρα.
Είναι 800 μέτρα από τη μαγευτική παραλία Golf Αφάνου.
Αποτελείται από δωμάτια και διαμερίσματα για οικογένειες
Διαθέτει Εστιατόριο, Μπάρ, πισίνα, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων
Τα δωμάτια έχουν κλιματισμό,ψυγείο,τηλεόραση,τηλέφωνο,

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Αφάντου Ρόδος. Afandou rhodos. Μία ιδανική περιοχή για διακοπές !




Afandou Rhodes.
Αφάντου Ρόδου-Ρόδος Ελλάδα
Είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρόδου, με 6.000 κατοίκους, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, σε απόσταση 20 χλμ από την πόλη της Ρόδου.
Είναι κτισμένη ανάμεσα σε τρεις λόφους και πολλοί ισχυρίζονται πως πήρε το όνομά της λόγω της τοποθεσίας της, που επιλέχθηκε έτσι ώστε να μη διακρίνεται από τους πειρατές. Έτσι το τότε χωριό, τώρα πόλη, ήταν αόρατο, άφαντο.


Κάποιοι άλλοι πάλι θεωρούν επικρατέστερη την εκδοχή που θέλει το χωριό να ονομάστηκε έτσι από έναν πλούσιο γαιοκτήμονα που κατοικούσε εκεί, τον Έφαντο.
Κατάλοιπα αρχαίων μνημείων, ναοί και τάφοι, διατηρούνται μέχρι σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή του Αφάντου, σαν την μεγαλύτερη απόδειξη ύπαρξης αρχαίου πολιτισμού.
Η πόλη του Αφάντου φημίζεται για την τεράστια παραλία της, τη δημοφιλέστερη ίσως του νησιού, η οποία έχει μήκος περίπου πέντε χιλιόμετρα αποτελούμενη από ψιλό βοτσαλάκι και άμμο, και απέχει μόλις 2χλμ από το κέντρο της πόλης.....

....
Στην πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται και το δημαρχείο, την γεμάτη από καφετερίες, δεσπόζει η τρισυπόστατη εκκλησία της Παναγίας, με το πανέμορφο και πανύψηλο καμπαναριό της.
Λόγω του έντονου τουριστικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, έχουν ανεγερθεί από σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες έως μικρά καταλύματα και πληθώρα τουριστικών επιχειρήσεων για το πλήθος των τουριστών που καταφθάνουν εδώ για να χαρούν την φιλοξενία, την κρυστάλλινη θάλασσα, την πεντακάθαρη παραλία και τον λαμπερό ήλιο.
Φωτογραφίες από τη μικρή πόλη Αφάντου Ρόδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου