ΟΑΣΙΣ Ξενοδοχείο - Bungalows Ρόδος

ΟΑΣΙΣ Ξενοδοχείο - Bungalows Ρόδος

Το ξενοδοχείο OASIS είναι μια πραγματική ΟΑΣΗ για ευχάριστες διακοπές.

Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κήπο από δέντρα και λουλούδια.
Είναι στη Ρόδο στη περιοχή Αφάντου. Απέχει 1 χιλιομ. από Αφάντου ( 6.000 κατοίκους), 18 χιλιομ. από την πόλη της Ρόδου και το λιμάνι .
Η απόσταση από το Αεροδρόμιο είναι 22 χιλιόμετρα.
Είναι 800 μέτρα από τη μαγευτική παραλία Golf Αφάνου.
Αποτελείται από δωμάτια και διαμερίσματα για οικογένειες
Διαθέτει Εστιατόριο, Μπάρ, πισίνα, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων
Τα δωμάτια έχουν κλιματισμό,ψυγείο,τηλεόραση,τηλέφωνο,

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ξενοδοχείο-Bungalows Όαση Ρόδος


Ξενοδοχείο-Bungalows Όαση Ρόδος



Εκεί που η φαντασία δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εμείς θα σας προσφέρουμε τα μέσα και εσείς την καλή διάθεση και την απόφαση για ευχάριστες διακοπές. Εγώ ο Χρήστος Γαμβρούδης, ιδρυτής της επιχείρησης και η οικογένεια μου, η σύζυγος μου Στερούλα Γαμβρούδη και τα παιδιά μας, Βαγιανός, Γιώργος και Χρήστος σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη γνωριμίας στο OASIS. Μπορούμε να σας υποσχεθούμε ευχάριστες διακοπές. Διευθυντής της επιχείρησης είναι ο Γιώργος Γαμβρούδης.



Η επιλογή είναι δική σας, να επισκεφθείτε το Oasis, της Ηλιόλουστης Ρόδου. Είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε κάθε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνηση....

...

Η οικογένεια μου σας περιμένει. Τα κτίρια, μικρά ενός ορόφου, έχουν χτιστεί και διαμορφωθεί με φαντασία και μεράκι και τα χωρίζουν πλακόστρωτοι μικροί δρόμοι. Σεβαστήκαμε το φυσικό περιβάλλον και δώσαμε την ελληνική νησιώτικη παραδοσιακή γραμμή. Βρίσκονται μεταξύ μιας ζούγκλας από λουλούδια, καρποφόρα δέντρα, διάφορα φυτά, μπανανιές, χουρμαδιές, φοίνικες.


Η λέξη Oasis δεν είναι τυχαία. Μας το επέβαλε η πραγματικότητα. Ένας κήπος με σχεδόν όλα τα είδη λουλουδιών , δέντρων και λοιπών φυτών. Βλάστηση από φοίνικες και μπανανιές. Είναι ένας παράδεισος. Το πρωί ξυπνάς με τα κελαδήματα των πουλιών. Ο κήπος διακόπτεται από μικρά κτίρια και από ψηφιδωτά με βότσαλα δρομάκια. Στις αναπαυτικές πολυθρόνες από μπαμπού μπορείς να συνδυάσεις την ησυχία, το καλό ποτό και την ξεκούραση.

Θα δείτε και θα χορέψετε μαζί με τους γραφικού τοπικούς χορευτές τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Από την ορχήστρα θα ακούσετε ελληνική ζωντανή μουσική. Μέσα σε μια Όαση, κάτω από το φως του φεγγαριού και του καταγάλανου ουρανού.

Εικονική περιήγηση
1. Εσωτερικοί χώροι Ξενοδοχείου ΟΑΣΙΣ
http://www.oyster.com/rhodes/hotels/oasis-hotel-bungalows-rhodes/featured-panoramas/lobby--v45662/

2. Εξωτερικοί χώροι  Ξενοδοχείου ΟΑΣΙΣ
http://www.oyster.com/rhodes/hotels/oasis-hotel-bungalows-rhodes/all-panoramas/pool--v45663/

3. Δωμάτια  Ξενοδοχείου ΟΑΣΙΣ
http://www.oyster.com/rhodes/hotels/oasis-hotel-bungalows-rhodes/featured-panoramas/standard-room--v45661/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου